LaySoft oldala

 

 

December 3.
Igazi kis hableány Iza, ez látszik a képeken is. Imád pancsolni, ha ellepi a nagy hab, akkor is mosolyog és gagyog. Ha nem vigyázunk mi is nyakig vizesek-habosak leszünk tőle, néha annyira csapkodja a vizet.iza_2011_12_03.jpg

Még az se zavarja, ha a fürdés közben Apa megmossa a haját, azt is mosolyogva tűri.

iza_2011_12_03_2.jpg

December 4.
Nálunk most kicsit korábban jött a Mikulás, de azt hiszem senki nem bánta. Izát beöltöztettem a Levitől örökölt ruciba, nagyon cuki volt benne. A Mikulás neki is hozott egy rágókát, amire egyből lecsapott Iza. Tartani még annyira nem tudja a kezével, ezért Nagymami besegített neki.

iza+nagymama_2011_12_04_1.jpgDecember 5.
Bár már van 2 foga alul, a doktornénink és szerintem is jön még 4 foga Izának. Néha nagyon fáj szegénynek, ilyenkor mindig felsír és bár próbálom megvigasztalni, néha csak a Dentinox segít a fájdalom csillapítában.iza_2011_12_05.jpgDecember 6.
Ha Nagymama jön mindig örülök, mert tudom, hogy rögtön hozzám jön és ha nem sírok akkor is kivesz a kiságyból és babusgat. De ha tele a pocim akkor is nála lehet a legjobban szunyókálni evés után.iza+nagymama_2011_12_06_1.jpgDecember 8.
Iza egy igazi kis energia bomba, másodpercek alatt képes a kiságyban keresztbe fordulni. Ilyenkor persze elakad a feje vagy a lába szorul be. Ezért vagy leteszem a nagy szőnyegre egy pokrócra vagy kinyitom a nagy ágyat és oda teszem ki, ahol kedvére foroghat.
Persze az ágyon való hancúrozást Levi se hagyja ki, fél percen belül ott van, szétpakolja a párnákat, ugrál és néha Izát is bevonja a játékba, ölelgeti, csikizi vagy csak odabújik hozzá, mint ezen a képen is.
iza+levi_2011_12_08.jpgDecember 16.
Miután Iza egyre jobban forog és persze mindig elakad a kiságy rácsában, úgy döntöttem itt az idő hogy nagyobb teret kapjon, tudjon jobbra-balra fordulni, illetve pár napja már a hátáról hasra is fordul már. Néha még kicsit nehezen tudja kihalászni a kezét maga alól, ilyenkor elkél egy kis segítség, de ebben is egyre ügyesebb. Ha hason van akkor aztán nincs irgalom. Amit meglát a közelben, kis mozgással elér vagy megkaparint azt egy mozdulattal megragadja és már tömi is be a szájába a fogzás miatt. Lehet ez egy textilpelenka, Levi egy gyanútlanul elől hagyott játéka vagy ha más nincs akkor a pléd, amin fekszik.

iza_2011_12_16_1.jpgElőszedtem még Levi játszószőnyegét és a Lilláéktól kapott vastag plédet és letettem Izát rá. Nagyon élvezi, hogy mindenféle lóg le, meg lehet a babatükröt pörgetni. Legjobban viszont a narancssárga zsiráf fülét szereti rágcsálni. Aztán ha nem sikerül elkapnia többszöri próbálkozásra sem, na akkor beindul a dühödt sírás.

iza_2011_12_16.jpg

Név:
E-Mail cím:
Komment:


Nincs komment!

ugrás a lap tetejére