LaySoft oldala

 

 

Július 14.

Délelőtt Líviát és Rózát láttuk vendégül egy kis pancsolásra a kertben, mivel nagyon meleg volt és Izit se akartam kivinni még a játszótérre.
A lurkók nagyon be voltak zsongva, alig bírták kivárni, hogy feltöltsem a medencét, már másztak is bele.

levi+roza_2011_07_14_1.jpg

Pár hete nem találkoztunk egymással így volt nekünk is miről beszélgetni Líviával, hiszen nemrég született Iza. A gyerkőcökön is látszott hogy régen találkoztak, megint megvívták csatáikat, bár most Levi volt az aki piszkálta Rózát. Nehezen viselték, ha a másik leöntötte őket vagy elvette a kiszemelt játékot, de szerencsére gyorsan megoldották a problémát és utána már csak azért kellett rászólniuk, hogy ne csináljanak akkora kupit a szobában vagy üljenek le végre az asztalhoz ebédelni.

levi+roza_2011_07_14_2.jpgJúlius 16.

Délelőtt Egérék hozta egy nagy doboz játékot Levinek. Egér kisfiától Gáborkától örökölt egy csomó szuper fiús játékot; kirakókat, járműveket, társasokat. Volt amit még eltettem későbbre, mert Levi még kicsi hozzá, pl. a vakondos kirakót és társasjátékot.
A pálmát az össze játék közül a műanyag villamos és a távirányítós markológép vitte. Azóta a villamossal alszik Levi - megtörve eddigi karrierjét a busznak - és ahova lehet magával is viszi, ha hagyjuk neki.
A másik nagy kedvenc már most a távirányítós markoló, naponta többször is előkerül a polcról. Nagyon tetszik neki, hogy Ő irányítja a járművet.

levi_2011_07_16.jpg

Július 26.

Levi szerencsére nem féltékeny a picire, nagyon szereti Izit. Mindig mondja, hogy megsimogatom hugit. Itt éppen a kiságyba hajol be megsimogatni, amit nem szoktam megengedni, nehogy beessen a kiságyba Levi.

iza+levi_2011_07_26.jpg

Eredetileg úgy volt, hogy csak felhúzza a zenélő-forgó macikat Izinek, de amikor nem láttam - mert tudja, hogy nem szabad a kiságyba benyúlkálni - gyorsan behajolt és megsimogatta a pici pocakját, nem bírtam rászólni, annyira aranyosak voltak így együtt.

iza+levi_2011_07_26_1.jpg

Név:
E-Mail cím:
Komment:


Nincs komment!

ugrás a lap tetejére