LaySoft oldala

 

 

Február 6.

Délelőttre szép időt mondtak, úgyhogy családilag felkerekedtünk Jankáékkal együtt és elautóztunk Pilisborosjenőre. Úticélunk az egri vár másolata volt egy kis séta után. Az idő szép volt, csak nem számoltunk a nagy széllel és a még nagyobb sárral.

levi_2011_02_06.jpg

Levi az odaúton lelkesen tolta a babakocsiját és azt se nagyon engedte, hogy irányba tartsuk a járművét. Leszedte a kezünket, mert csak Ő akarta tolni, aminek persze az lett a vége, hogy előbb-utóbb segítségre szorult, mert letolta az útról vagy beleragadt a sárba a kocsival.
Aztán csak felértünk a várba, ahol még nagyobb volt a sár, így néhol Levinek fogni kellett a kezét, hogy ne ragadjon bele.

levi+apa_2011_02_06_1.jpg

Később kisütött a nap is pár percre így lehetett gyönyörködni is a kilátásban a dombról. Levi nagyon élvezte, felmászott a dombra, ahol nem volt akkora sár és végre lehetett rohangálni is.

levi_2011_02_06_2.jpg levi_2011_02_06_1.jpg

Február 13. - Tóthék Levi módra

Délután alvás után átjöttek Líviáék vendégségbe. A gyerkőcök néha összevesztek 1-1 játékon, de aztán sikerült összhangba kerülniük és nagy egyetértésben ment a játék. Levi előszedte a házikóját és beleült. A
dobozos játék Rózának is nagyon megtetszett, így elővettem még egy pelusos dobozt és mindenkinek jutott egy saját, amibe belemászhatott.

levi+roza_2011_02_13_2.jpg

Magukra hajtogatták a doboz fedelét is, Líviával azon kuncogtunk, hogy becsomagoltál magukat abba a pici dobozba.

levi_2011_02_13_1.jpg

Vacsora előtt még kiharcoltak pár kisvakond mesét is, cukik voltak, ahogy rázendítettek és mondták Levi hogy mese, mese, Róza meg Kisvakond Kisvakon. A össznépi nyomásnak nem tudtunk ellenállni, így 3 rövid mesét megnézhettek. Előtte még összepakoltak és utána jól megérdemelt jutalomként felcsücsültek a kanapéra, magukra húzták a takarót és várták a mesét. 

levi+roza_2011_02_13_4.jpg

Február 26. - Levi fotele

Délután beugrottak Tisóék, hoztak meglepit Levinek és a pocaklakónak is. Levi egy felfújható fotelt kapott Toystore-s huzattal.
Első körben nem nagyon érdekelte a fotel, inkább a dobozával játszott nagy elánnal. Majd később rájött, hogy bele lehet ülni a fotelbe és onnantól nagyon tetszett neki. Feltette a kanapéra és beleült és onnan mutogatta a Nagymamának a könyvből a képeket.

levi+mama_2011_02_26_2.jpg

Aztán kicsit hurcolta magával a szobában, kereste, hogy hova tegye, de végül visszatért a kanapéra vele. Azóta is oda teszi fel, beleül és onnan nézi lefekvés előtt a Kisvakond mesét vagy nézegeti napközben a könyveit a fotelből.

levi_2011_02_27.jpg

Február 27. - Levi és a fésű

Levi szeret fésülködni, sokszor van, ha látja, hogy mi megfésülködünk, akkor Ő is elkéri a fésűt és megfésüli hatalmas bozontját a fején. Ma rájött, hogy sokkal jobb buli, ha az én hajamat borzolja össze a kezével és utána meg is fésül. Miután már több hajszálam bánta Levi kézügyességét, átküldtem, hogy fésülje meg Apát is. Ennek Levi nagyon örült, Apa már nem annyira, főleg mikor Levi kicsit elvétette és az arcát fésülte meg, de Apa hősiesen tűrte a megpróbáltatásokat.

levi+apa_2011_02_27.jpg


 

Név:
E-Mail cím:
Komment:


Nincs komment!

ugrás a lap tetejére