LaySoft oldala

 

 

Január 9.

Levi nagy kedvencei a kirakók, főleg a vonatos és kukásautós példányok a kedvencei, de néha előveszi ezt a Kisvakondos kirakót is, amit még Egéréktől örököltünk.

levi_2012_01_9.jpg

Január 14.
Ha kiteszem Izát a nagy ágyra, hogy kicsit nagyobb mozgástere legyen Levi is mindig csatlakozik hozzá. Együtt huncutkodnak, forognak, gurulnak jobbra-balra és közben vigyorognak, kacarásznak. Iza leginkább forog ide-oda vagy a kezeivel, lábaival püfföli az ágyat, Levi meg persze utánozza. A közös lábemelgetés, csapkodás jó játék mindkettőjüknek.

iza+levi_2012_01_14.jpg

Levi pár naponta mindig megkéri, hogy tegyem az ölébe Izát egy kicsit. Ilyenkor nagyon komoly fejjel fogja és vigyáz Izára. Iza meg teljesen odavan Leviért, ahogy nagy áhítattal tud rá nézi. Olyan édesek együtt ilyenkor.

iza+levi_2012_01_14_2.jpg

Január 27.
Lili barátnőmtől kapta Levi karácsonyra ezt a Cerkamóka készségfejlesztő füzetet. Levinek nagyon tetszett kétszer fél óra alatt megcsináltuk az összes feladatot, ami 64 oldalas. Gyorsan rendeltem még pár foglalkoztató füzetet Levinek a hosszú téli estékre.
Legjobban a matricás feladatokat szereti, lelkesen ragasztgatta a helyükre a feladatnak megfelelően őket. A színezést még mindig nem szereti, ha ilyen feladat van mindig mondta nekem, hogy Anya inkább színezz te. 

levi_2012_01_28.jpg

Január 28.
Levi nagy csibész, minden bolondságban benne van; itt éppen Tisóval azt játsszák, hogy ők oroszlánok és éppen mérgesen kiabálnak.

levi+tiso_2012_01_28_1.jpg

aztán a nagy játékban kifáradt és odabújt Nagymama ölébe, hogy kipihenje magát.

levi+nagymama_2012_01_28.jpg

Január 31.
Levi haja igencsak megnőtt, ahogy a képen is látható, bár itt punkosnak tűnik a sérója a valóságban a forgóinál össze-vissza állnak a hajszálai. Elkértük Tisóéktól a hajnyíró gépet, de eddig nem engedte, hogy levágjuk a haját. Mostanában amikor Izát fotózom, Levi is mindig kéri hogy Őt is fotózzam le. Ez is egy ilyen kép, ami az Ő kérésére készült róla.

levi_2012_01_31.jpg

Név:
E-Mail cím:
Komment:


Nincs komment!

ugrás a lap tetejére